Evenementen

Pubquiz

Eén keer in de 6 weken wordt er een pubquiz georganiseerd op zondag. In een team mogen maximaal 5 deelnemers. Opgeven kan via Facebook, e-mail of aan de bar.

Eerstvolgende pubquiz:

Zondag 25 juni 13:00 en 20:00

Proeverijen

Eén keer in de 2 maanden organiseren we een bierproeverij op zondagavond. Soms is het thema een brouwerij, dan komt iemand van de brouwerij vertellen over zijn bieren en proeven we de bieren gezamenlijk. Andere proeverijen hebben als thema een soort bier, zoals tripel of IPA. Bij deze proeverijen worden de verschillende bieren vaak blind geproefd en beoordeeld door de deelnemers. Graag van tevoren opgeven.

Wil je zelf een keer met een groep een bierproeverij? Ook dat is mogelijk, stuur dan een e-mail naar [e] contact@cafedoerak.nl.

Eerstvolgende proeverij:

Zondag 28 mei om 20:00 “Favorieten van het personeel!”

Delftse Bierentocht Zomer-editie

Er komt weer een kroegentocht aan! Trek tijdens de tocht langs verschillende horecagelegenheden en geniet van 6 verrukkelijke bieren die wij hebben uitgezocht. Deze worden in de café’s getapt. Doe gezellig mee aan de Delftse biertocht, begeleid door een aantal lekkere hapjes en Delftse streekproducten. Het proeven kan te voet of op de fiets. Wij raden u echter aan om na het derde bier met uw fiets te lopen.

http://www.biertochtdelft.nl

Zaterdag 1 juli