Evenementen

Pubquiz

Eén keer in de 6 weken wordt er een pubquiz georganiseerd op zondag. In een team mogen maximaal 5 deelnemers. Opgeven kan via Facebook, e-mail of aan de bar.

Eerstvolgende pubquiz:

Zondag 3 september 20:00

Proeverijen

Eén keer in de 2 maanden organiseren we een bierproeverij op zondagavond. Soms is het thema een brouwerij, dan komt iemand van de brouwerij vertellen over zijn bieren en proeven we de bieren gezamenlijk. Andere proeverijen hebben als thema een soort bier, zoals tripel of IPA. Bij deze proeverijen worden de verschillende bieren vaak blind geproefd en beoordeeld door de deelnemers. Graag van tevoren opgeven.

Wil je zelf een keer met een groep een bierproeverij? Ook dat is mogelijk, stuur dan een e-mail naar [e] contact@cafedoerak.nl.

Eerstvolgende proeverij:

Zondag 27 augustus 20:00

Nederlandse Bieren Festival

Op 9 juli verandert het Vrouwjuttenland in Delft in een bierparadijs! 12 Nederlandse brouwerijen zullen die dag heerlijke bieren tappen aan de gracht. Meer informatie is te vinden op Facebook:

www.facebook.nl/nederlandsebierenfestivaldelft

Zondag 9 juli 12:00-20:00

Delftse Bierentocht Bokbier

Er komt weer een kroegentocht aan! Trek tijdens de tocht langs verschillende horecagelegenheden en geniet van 6 verrukkelijke bieren die wij hebben uitgezocht. Deze worden in de café’s getapt. Doe gezellig mee aan de Delftse biertocht, begeleid door een aantal lekkere hapjes en Delftse streekproducten. Het proeven kan te voet of op de fiets. Wij raden u echter aan om na het derde bier met uw fiets te lopen.

http://www.biertochtdelft.nl

Zaterdag 7 oktober